Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

7.11.2013
Malike Apuvälinemessuilla 7. - 9.11.2013 Tampereella
 

Malike julkaisee perjantaina dvd:n ja kaksi uutta opasta.

Malike järjestää Apuvälinemessujen yhteydessä verkostotapaamisen 8.11.2013 (klo 12.30 - 14, Mars-Sali). Tapaamisen yhtenä antina julkaistaan Asennetta, tahtoa ja kokemuksia -dvd sekä oppaat lapsille ja aikuisille soveltuvista toimintavälineistä.

Malike löytyy Apuvälinemessujen osastolta 800 sekä Liikuntamaasta koko messujen ajan. Apuväline-messut ja Liikuntamaa alkavat tänään torstaina 7.11.2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messut päättyvät lauantaina.

 

Malike

Malike (matkalle, liikkeelle, keskelle elämää) tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeavammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille ilman diagnoosirajoja. Malike on osa Kehitysvammaisten Tukiliiton toimintaa.

Vaikeavammaisella henkilöllä tarkoitamme ihmistä, jonka liikkumista vamma vaikeuttaa huomattavasti. Osallistumisensa ja liikkumisen tueksi hän tarvitsee toisen ihmisen apua ja toimintavälineen.

Uuden kokeminen antaa asioille merkityksiä. Käsitys asioista ja omasta itsestä, omista voimavaroista voi syntyä vain kokemusten ja osallistumisen kautta. Tässä tehtävässä lähi-ihmisiltä ja työntekijöiltä vaaditaan joskus itsensä likoon laittamista sekä halua luoda tilanteita kokemusten hankkimiseen.

Tarvitaan myös asennetta ja tahtoa, jotta päästään yhdessä läpi ennakkoluulojen ja esteiden.

Osallistuminen luo hyvinvointia edellyttäen, että vaikeavammainen henkilö saa olla aktiivisesti mukana toiminnassa. Nauru synnyttää iloa, joka voi kasvaa onneksi! Näistä kokemuksista kerromme uudella julkaistavalla videolla sekä osallistumista mahdollistavista toimintavälineistä uusissa oppaissamme.

Oikealla välineellä osallistuminen onnistuu!

 


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1059Asiasanat: toimintäväline, osallistuminen, vaikeavammainenMalike julkaisee uuden dvd:n ja kaksi uutta opasta.

 
   

 
Takaisin