Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

13.11.2013
Lapsen oikeuksien päivän juhlaan ei mahdu uusia mukaan
 

HUOM! Lehtien menopalstoilla olleesta ilmoituksesta huolimatta tänään 20.11. järjestettävä koko perheen juhla Näkövammaisten Iiris-talolla Helsingissä on valitettavasti täynnä, eikä tapahtumaan mahdu uusia juhlijoita.

Pahoittelemme tilannetta. Lisätietoja: Lastensuojelun Keskusliiton tiedottaja Hanna-Mari Savolainen puh. 044 329 0029.

Lastensuojelun Keskusliitto, www.lskl.fi

*

Luota mun vahvuuksiin! Lasten oikeuksien päivän juhla pidetään 20.11.2013 klo 17.30-19.30.

Juhlapaikka on Näkövammaisten Keskusliiton Iiris–talo, Marjaniementie 74, Itäkeskus, Helsinki.

Mukaan juhlimaan mahtuu 150 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä!


Juhlapaikan ovet avautuvat klo 17. Juhlapaikka sijaitsee Itäkeskuksen metro- ja bussiaseman lähellä. Tilat ovat esteettömät ja juhlatilassa myös induktiosilmukka. Juhla tulkataan viittomakielelle.

Juhlan juontaa Galaxi-ohjelmasta tuttu Ella Tarmo ja viihdyttävästä ohjelmasta vastaavat:
Perhesirkus
LapCi -bändi ja Viittovat veikot yhteistyössä Resonaarin kanssa
Itä-Helsingin musiikkiopisto

Lisäksi mahdollisuus kokea ja kokeilla koko perheen Sirkustelu-työpajaa Iiriksen liikuntasalissa. Non stop -pajassa pääset kokeilemaan sirkustemppuja yksin ja yhdessä. Pajan ohjaajina toimivat Kulttuurikeskus Pii Poon sirkusohjaajat, ja se soveltuu ihan kaikille. Tule onnistumaan ja innostumaan yhdessä.

Tule kokemaan tarina Kuinka hirvi sai sarvet upouudella tavalla pimeässä huoneessa. Mahdollisuus taktiilitulkkaukseen.

Juhlassa myös kokemuksellinen Lapsen/nuoren näkökulma-näyttely Koe näe ja kuule minun maailmani! sekä Onerva Mäen koulun taideprojekti Haavoittunut enkeli.

Tarjolla Lasten suosikit buffet -pöytä!

________

Juhlassa paikalla yleisavustajia sekä mahdollisuus viittomakieliseen tulkkaukseen.

Tervetuloa! Juhlaan osallistujille ilmapallot mukaan!

Juhlajärjestelyissä mukana:
Autismi- ja Aspergerliitto ry, Emma & Elias –ohjelma, LSKL, Erityislasten Omaiset ELO ry, FDUV Förbundet De Utvecklingsstördas Väl rf, Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys ry, Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry, Iholiitto ry, Invalidiliitto ry, Jaatinen, vammaisperheiden monitoimikeskus ry, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Kehitysvammaliitto ry, Kuuloavain.fi, Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry, Kuurojen Liitto ry, LapCI ry Sisäkorvaistutelasten valtakunnallinen yhdistys, Lapsiasiavaltuutettu, Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Pii Poo, Lastenkulttuurikeskusten verkosto Taikalamppu, Lastenneurologian hoitajat ry, Lastensuojelun Keskusliitto, Leijonaemot ry, Luckan, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Munuais- ja maksaliitto ry, Näkövammaiset lapset ry, Näkövammaisten Keskusliitto ry, Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Pelastakaa Lapset ry, Plan Suomi Säätiö, PTK – poikien ja tyttöjen keskus, Rinnekoti-Säätiö, Norio-keskus, Suomen CP -Liitto ry, Suomen Vanhempainliitto ry, TATU ry, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry, Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys, Suomen UNICEF ry, Vaikuttava vertaistoiminta -projekti/KVTL, VAMLAS Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö, Väestöliitto.

 

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1057

 
   

 
Takaisin