Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

26.10.2013
Kaarisilta Biennale esittelee uutta erityistaidetta
 

Kaarisilta Biennale  -kuvataidetapahtuma järjestetään Nastolan Villähteellä Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskuksessa Erstan kartanossa ja  Helsingissä Art Kaarisillassa Sanomatalossa. Näyttely jatkuu molemmissa pisteissä 17.11.2013 asti  

Ensimmäinen Kaarisilta Biennale esittelee laajasti uutta suomalaista erityistaidetta. Mukana on 50 taiteilijan teoksia. Näyttelyyn oli avoin haku. Teokset on valinnut ammattitaiteilijoiden muodostama jury, jonka puheenjohtajana on ollut kuvanveistäjä Tapani Kokko.

Kaarisilta Biennalesta on tarkoitus luoda pysyvä, avoin, kaikki taiteilijat yhteen kokoava kansainvälinen taidetapahtuma. Seuraava Biennale on suunniteltu toteutettavaksi kesällä 2015.

 

Kaarisillassa kuvataiteen opetusta vuodesta 1987

Kaarisilta ry on perustettu 1986 vanhempien aloitteesta. Kaarisilta ry ylläpitää erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden Taide- ja Toimintakeskusta kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Erstan kartanossa.

Kaarisilta ry on tarjonnut kuvataiteen opetusta vuodesta 1987 alkaen erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kaarisillassa on järjestetty kuvataiteen ammatillista koulutusta yhteistyössä Päijät-Hämeen koulutuskonsernin kanssa vuodesta 2003 alkaen.

Kaarisillassa tunnetaan hyvin ne vaikeudet, jotka kohtaavat vastavalmistunutta ammattitaiteilijaa omaa ammattityötään aloittaessaan. Kaarisilta Biennale tarjoaa mahdollisuuden uusille taiteilijoille esittäytyä omilla teoksillaan yleisölle. Biennalessa taideyleisö, taiteilijat ja erilaiset yhteisöt voivat kohdata ja käydä vuoropuhelua.

 

Lisää tietoa löydät kotisivullta
Kaarisilta
http://www.kaarisilta.fi
ja
Art Galleria Kaarisilta
http://www.artkaarisilta.fi

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1049

 
   

 
Takaisin