Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

24.10.2013
Tule Kaikkien lasten ja perheiden Suomi -tapahtumaan Lapsen oikeuksien päivänä 20.11. 2013
 

 

Tervetuloa mukaan Kaikkien lasten ja perheiden Suomi -tapahtumaan Lapsen oikeuksien päivänä 20.11. 2013 klo 13–17.30 Helsingin Lasipalatsin Bio Rexiin (Mannerheimintie 22–24).

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Saliin sopii 600 osallistujaa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille lasten ja perheiden kanssa työskenteleville, päivähoidossa, kouluissa, seurakunnissa, vanhempainyhdistyksissä ja muissa järjestöissä toimiville sekä kaikkien lasten vanhemmille.

Tilaisuuden avaa klo 13 lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, mitä seuraa kansanedustajien paneelikeskustelu monimuotoisten perheiden yhteiskunnallisesta asemasta. Yleison on mahdollista esittää kansanedustajille kysymyksiä.

Kahvitauon jälkeen klo 15.45 kuullaan mikä lasten mielestä on ”parasta mun perheessä” ja julkistetaan MUN PERHE -dokumenttielokuvahanke yhteistyössä MTV3:n kanssa. Ennakkoesityksenä nähdään yksi elokuva tammikuussa 2014 AVA -kanavalle tulossa olevista viidestä dokumenttielokuvasta. Elokuvat kuvaavat lapsen arkea erilaisissa perheissä, ja ne soveltuvat kaikkien lasten katsottaviksi.  

Elokuvaesityksen jälkeen isyystutkija Jouko Huttunen puhuu lapsen oikeudesta olla oma itsensä erilaisissa perheissä.

Linkin takaa löytyy printtava, pdf-muotoinen kutsu.

Lisätietoa: Tuuli Daavittila, viestintäkoordinaattori
Emma & Elias -ohjelma
Lastensuojelun Keskusliitto 
tuuli.daavittila@lskl.fi
www.emmaelias.fi
www.lskl.fi

Emma & Elias on RAY:n avustusohjelma lasten ja perheiden hyväksi. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Lastensuojelun Keskusliiton kanssa. Juhla järjestetään useiden toimijoiden yhteistyöllä! Myös Kehitysvammaisten Tukiliitto on mukana yhteistyössä

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1046
 
   

 
Takaisin