Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

6.11.2013
Tukiliiton uudistamistyöryhmään haetaan jäseniä
 

Haluatko kääriä hihat ja suunnitella Kehitysvammaisten Tukiliiton uudistamista?

Kehitysvammaisten Tukiliiton liittohallitus kokoaa uudistamistyöryhmän, jonka tehtävänä on tehdä toimenpide-ehdotuksia liittohallitukselle järjestön uudistamisesta. Tavoitteena on muuttaa Tukiliiton järjestöorganisaatiota ja toimintatapaa siten, että ne tukevat toimintaa ja jäsenistön osallistumista muuttuvassa 2020-luvun maailmassa. Konkreettisena tehtävänä on valmistella sääntöuudistusta.

Uudistamistyöryhmä tulee pitämään 5-6 kokousta vuoden 2014 aikana. Kokoukset pidetään ensisijaisesti Tampereella ja pääosin arkipäivisin. Lisäksi toimitaan sähköpostia hyödyntäen. Kokouksiin osallistumisen kulut ja mahdollinen ansionmenetys korvataan. 

Uudistamistyöryhmään haetaan henkilöitä, joilla on

  • kiinnostusta Tukiliiton toiminnan kehittämiseen
  • ymmärrystä yhteiskunnan ja ihmisten toimintatapojen muutoksesta sekä
  • ymmärrystä järjestölähtöisen kansalaistoiminnan merkityksestä

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus Kehitysvammaisten Tukiliitolle osoitettuna sähköpostitse kahteen osoitteeseen tea.hoffren@kvtl.fi ja risto.burman@kvtl.fi viimeistään 11.marraskuuta 2013 klo 12. Kuvaile hakemuksessa lyhyesti ja tiiviisti, miksi juuri sinä olisit hyvä jäsen työryhmään ja mitä ideoita tai lähtökohtia sinulla olisi Tukiliiton uudistamiseksi. Uudistamistyöryhmään valitaan 7-10 jäsentä.

Lisää tietoa antaa toiminnanjohtaja Risto Burman, puh. 020 7718 201.Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1036

 

 
   

 
Takaisin