Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

9.5.2011
Tule vastaamaan kyselyyn taide- ja kulttuuripalveluiden käytöstä!
 

Kulttuuria kaikille -palvelu kartoittaa kyselyllä vammaisjärjestöjen jäsenten kokemuksia taide- ja kulttuuripalveluiden käyttämisestä.

Taide- ja kulttuuripalvelujen saavutettavuutta halutaan kehittää niiden käyttäjien tarpeiden mukaisesti, joten mielipiteesi on todella tärkeä ja sillä tulee olemaan käytännön vaikutusta. Jokainen vastaus on arvokas riippumatta kulttuurin kuluttamisen määrästä!

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastausaikaa on 13.5.2011 saakka.

Pääset kyselyyn tästä linkistä.

Tulemme toteuttamaan myös tarkempia haastatteluja kyselyn aihepiiriin liittyen. Jos haluat kyselyyn vastaamisen lisäksi tarjoutua haasteltavaksi, pyydämme jättämään yhteystietosi sille varattuun kohtaan kyselyn päätteeksi.

Kysely liittyy vuoden 2011 aikana toteutettavaan selvitykseen vammaisjärjestöjen jäsenten taide- ja kulttuuripalvelujen käytöstä.

Selvityksen toteuttaa Kulttuuria kaikille -palvelu ja se on osa opetus- ja kulttuuriministeriön taiteen ja kulttuurin saavutettavuus -toimenpideohjelman 2006–2010 (Opetusministeriön julkaisuja 2006:6) seurantaa.

Kulttuuria kaikille -palvelu on vuonna 2003 käynnistynyt yhteistyöhanke, josta vastaa Valtion taidemuseon kehittäminen ja yhteiskuntasuhteet -yksikkö Kehys. Sen tehtävä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Hanketta tukevat Suomen museoliitto sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätietoja kyselystä:

Kirsi Kähkönen

kirsi.kahkonen@helsinki.fi

p.050 5576832


 
Takaisin