Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

1.10.2013
OmaPolku 10 vuotta: näyttelyt Hämeenlinnassa ja Tampereella
 

OmaPolku on toiminut 10 vuotta ja juhlavuosi huipentuu kahteen näyttelyyn.

Lokakuun 5. päivä avautuu OmaPolku-yhteisön yhteinen voimannäyte eli Kaupunki tekee minusta seikkailijan -taidenäyttely Tampereella Näyttelytilana on TR1 Taidehallin Vooninkisali. Näyttely on avoinna 24.11.2013 asti.

Kettukin vuoden taiteilija on ensimmäistä kertaa ryhmä

OmaPolku on esillä myös Hämeenlinnassa, sillä Kettuki valitsi OmaPolku Ry:n puupiirrosgrafiikan ryhmän Kettukin vuoden taiteilijaksi. 

OmaPolku ry:n puupiirrosgrafiikan ryhmään kuuluu yhdeksän nuorta grafiikan tekijää:  Mikael Bashmakov, Sami Hukka, Otto Kiiveri, Samuli Laurila, Linnea Meuronen, Arto Mäkitalo, Vesa Rimpilä, Lasse Rinne ja Atte Selin. Ryhmää ohjaavat Ritvamarja Rantala, Mariliina Valkama ja Hannele Vuosara.

Kettukin Vuoden taiteilijaryhmän näyttely on avoinna 26.10.2013 saakka Galleria Arxissa Hämeelinnassa.

 

OmaPolku on toiminut vuodesta 2002

OmaPolku ry on toiminut Tampereella vuodesta 2002 voittoa tavoittelemattomana palveluntuottaja- ja kansalaistoimintajärjestönä. Yhdistyksen taustalla on aktiivisia omaisia, jotka halusivat rakentaa uudenlaista palvelua erityistukea tarvitseville kehitysvammaisille nuorille ja heidän perheilleen. 

OmaPolun tärkeä perustehtävä on toteuttaa nuorille työ- ja päivätoimintaa sekä järjestää vapaa- ja loma-ajoille mielekästä tekemistä:
- Työ- ja päivätoimintaa uudistavassa hengessä, ennakkoluulottomasti, tavoitteellisesti ja kaikkea osallisuutta edistäen.
- Ammattilaisten vetämässä Taidepajassa kuvataide ja taidekäsityö ovat olleet alusta asti vahvasti esillä.
- Uudet mediat, tieto- ja digitaalitekniikka ovat mukana uraauurtavassa Mediapajassa.
- Arkisia taitoja, itsenäistä pärjäämistä ja uuden oppimista harjoitellaan Arkipajassa.

 

Lisätietoja
OmaPolku
www.omapolku.fi

Kettuki
www.kettuki.fi


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1022


Linnea Meuronen: Tulikukka poltteessa, 2013, puupiirrosgrafiikka.Lasse Rinne voitti vuonna 2012 teoksellaan "Omakuva" Papunetin kuvataidekilpailun taideopetusta saaneiden osallistujien sarjan.

   

 
Takaisin